profile-image

Orjona Hodaj

Emri : Orjona Hodaj

Telefon :+355685579344

Email : orjona.hodaj@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Marin Barleti"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Feb. 7, 2014

Master

Titulli
Master Shkencor ne Psikologji Keshillimi
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 13, 2016