profile-image

Oresta Dibra

Emri : Oresta Dibra

Telefon :+355693812653

Email : orestadibra2017@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Nov. 22, 2018

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
Dec. 12, 2020