profile-image

Odeta Topollaj

i Licensuar

Emri : Odeta Topollaj

Telefon :+355695759561

Email : odetatopollaj@gmail.com

Vendndodhja : Mirditë

Nr Licence : 915

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 1, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 15, 2013

Master

Titulli
Psikologji Këshillimi
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Sept. 15, 2015