profile-image

Nevila Mbrice

Emri : Nevila Mbrice

Telefon :+355682233458

Email : nevilambrice20@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Sept. 30, 2016

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Keshillimi
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
Nov. 8, 2021