profile-image

Nertila Pelivani

Emri : Nertila Pelivani

Telefon :0682314530

Email : Nertilapelivani2019@gmail.com

Vendndodhja : None

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Sociologjise dhe Psikologjis
Mbaruar
Sept. 28, 2013

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Shkollore
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
Oct. 22, 2018