profile-image

Nertila Muja

Emri : Nertila Muja

Telefon :+355688273910

Email : nertila-sokoli@live.com

Vendndodhja : Has

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 12, 2016

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 9, 2018