profile-image

Nertila Hamzallari/Nica

i Licensuar

Emri : Nertila Hamzallari/Nica

Telefon :+355696633904

Email : nertilahamzallari@gmail.com

Vendndodhja : Elbasan

Nr Licence : 272

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 2, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 16, 2008

Master

Titulli
Mësuesi në Arsimin e Mesëm në Shkencat Sociale
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 22, 2009
Titulli
Master Profesional "Psikolog në Institucione"
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Sept. 27, 2011

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Qëndra e Trajtimit të Fëmijëve Autik, Elbasan
Pozicioni
Psikoterapiste
Nga
Jan. 3, 2014
Deri
Feb. 1, 2016
Fusha
Psikologji
Institucioni
Shërbimi Rezidencial i Fëmijëve të Trafikuar
Pozicioni
Psikologe
Nga
Feb. 1, 2016
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Emocionet.Nje udhetim per te zbuluar veten dhe te
Nga
Oct. 22, 2021
Deri
Oct. 23, 2021
Fusha
Titulli
Teknika praktike te menaxhimit te ankthit.
Nga
Jan. 22, 2022
Deri
Jan. 22, 2022
Fusha
Titulli
Programi PBS per trajtimin dhe menaxhimin e sjellj
Nga
Feb. 12, 2021
Deri
Feb. 13, 2021
Fusha
Titulli
Perdorimi i instrumentave psiko-metrik profesional
Nga
Jan. 30, 2021
Deri
Jan. 30, 2021
Fusha
Titulli
C'rregullimet e te nxenit tek femijet 5-10 vjec.
Nga
Feb. 6, 2021
Deri
Feb. 13, 2021
Fusha
Titulli
Menaxhimi i stresit ne pune
Nga
Feb. 20, 2021
Deri
Feb. 21, 2021
Fusha
Titulli
Njohja dhe trajtimi i crregullimeve sjellore tek f
Nga
March 12, 2021
Deri
March 13, 2021
Fusha
Titulli
Crregullimi i varesis dhe abuzimi me substancat
Nga
April 9, 2021
Deri
April 9, 2021