profile-image

Nerita Heqimi

i Licensuar

Emri : Nerita Heqimi

Telefon :+355692617915

Email : neritaheqimi@yahoo.com

Vendndodhja : Berat

Nr Licence : 633

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Oct. 28, 2020

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 9, 2012

Master

Titulli
Psikologji Zhvillimi dhe Shkollore
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
June 27, 2016

Eksperienca

Fusha
Psikologe në Institucione
Institucioni
Bashkia Ura Vajgurore
Pozicioni
Specialiste e Njësisë së Mbrojtjes së Fëmijëve
Nga
Jan. 5, 2015
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Transferenca erotike ne marredhenien terapeutike
Nga
Feb. 18, 2023
Deri
Feb. 19, 2023
Fusha
Titulli
Struktura,validimi,standartizimi e zbatimi në prak
Nga
June 24, 2023
Deri
June 25, 2023
Fusha
Titulli
Planifikimi dhe programimi i nderhyrjeve psiko-edu
Nga
Nov. 18, 2023
Deri
Nov. 18, 2023
Fusha
Titulli
Struktura,validimi,standartizimi e zbatimi në prak
Nga
Dec. 8, 2023
Deri
Dec. 9, 2023