profile-image

Nerilda Kurti

i Licensuar

Emri : Nerilda Kurti

Telefon :+355697216575

Email : nerilda1976@gmail.com

Vendndodhja : Kavajë

Nr Licence : 118

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 6, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji Pune
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
Oct. 1, 2012

Master

Titulli
Psikologji Këshillimi Klinik
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
Aug. 27, 2014

Eksperienca

Fusha
Psikologe Shkollore
Institucioni
Shkolla 9-vjeçare "3 Dëshmorët"
Pozicioni
Psikologe
Nga
March 9, 2015
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Teknika praktike te menaxhimit te ankthit.
Nga
Jan. 22, 2022
Deri
Jan. 22, 2022
Fusha
Titulli
Programi PBS per trajtimin dhe menaxhimin e sjellj
Nga
Nov. 7, 2021
Deri
Nov. 8, 2021
Fusha
Titulli
C'rregullimet e te nxenit tek femijet 5-10 vjec.
Nga
Feb. 6, 2021
Deri
Feb. 13, 2021
Fusha
Titulli
Menaxhimi i stresit ne pune
Nga
Feb. 20, 2021
Deri
Feb. 21, 2021
Fusha
Titulli
Trauma dhe crregullimi i stresit post-traumatik
Nga
Nov. 6, 2020
Deri
Nov. 6, 2020
Fusha
Titulli
Nderhyrja psikologjike te femijeve dhe adoleshente
Nga
Oct. 31, 2020
Deri
Oct. 1, 2020
Fusha
Titulli
I care.Degjimi,kuptimi,edukimi.Kombinimini perkuj
Nga
Nov. 19, 2020
Deri
Nov. 21, 2020
Fusha
Titulli
Veprimtari praktike të psikologut shkollor
Nga
Feb. 24, 2023
Deri
Feb. 26, 2023