profile-image

Naureda Bajraktari

i Licensuar

Emri : Naureda Bajraktari

Telefon :+355682815661

Email : naureda@email.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 94

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
May 18, 2023

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 8, 2000

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Qëndra e Shërbimeve dhe Praktikave Ligjore
Pozicioni
Psikologe
Nga
Jan. 1, 2003
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Trajtimi i Zisë së Komplikuar
Nga
Oct. 26, 2022
Deri
Oct. 27, 2022
Fusha
Titulli
“Metodat e kërkimit sasior dhe cilësor & analiza d
Nga
Oct. 15, 2022
Deri
Oct. 29, 2022
Fusha
Titulli
Transferenca erotike ne marredhenien terapeutike
Nga
Feb. 18, 2023
Deri
Feb. 19, 2023