profile-image

Naeda Bogdani

i Licensuar

Emri : Naeda Bogdani

Telefon :+355692201297

Email : bogdaninaeda@outlook.com

Vendndodhja : Përrenjas

Nr Licence : 285

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Oct. 30, 2010

Master

Titulli
Master Profesional "Psikolog në Institucione"
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Nov. 30, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Zyra Arsimore Librazhd
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Sept. 1, 2010
Deri
Sept. 3, 2014

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
ADHD ne klasat gjithperfshirse:Teknika dhe mjete
Nga
Nov. 18, 2021
Deri
Nov. 19, 2021
Fusha
Titulli
Terapia e artit, aplikimi ne kontekstin shkollor.
Nga
Nov. 2, 2022
Deri
Nov. 4, 2022
Fusha
Titulli
Planifikimi dhe programimi i nderhyrjeve psiko-edu
Nga
April 6, 2023
Deri
April 7, 2023