profile-image

Mirela Bogdani

Emri : Mirela Bogdani

Telefon :+355683544238

Email : mirela.bogdani.et@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Fakulteti "Wisdom University"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqerore
Mbaruar
July 11, 2012

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Shkollore/Edukimi
Universiteti
Fakulteti "Wisdom University"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqerore
Mbaruar
March 3, 2023