profile-image

Mira Prekperaj

i Licensuar

Emri : Mira Prekperaj

Telefon :+355682142650

Email : mira_prekperaj@hotmail.com

Vendndodhja : Shkodër

Nr Licence : 705

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 19, 2021

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Sept. 30, 2009

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave te Edukimit
Mbaruar
Oct. 3, 2017

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Struktura,validimi,standartizimi e zbatimi në prak
Nga
Dec. 8, 2023
Deri
Dec. 9, 2023
Fusha
Titulli
Përmirësimi i tek. të intervistimit të dyshuarve
Nga
Dec. 14, 2023
Deri
Dec. 14, 2023