profile-image

Mimoza Vela

Emri : Mimoza Vela

Telefon :+355692056895

Email : mimozavela2@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
July 9, 2018

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Keshillimi
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
April 9, 2021