profile-image

Mimoza Sylaj

i Licensuar

Emri : Mimoza Sylaj

Telefon :+355675002026

Email : mimozasula@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 291

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 16, 2010

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 26, 2014

Eksperienca

Fusha
Psikologe në Institucione
Institucioni
Bashkia Tiranë
Pozicioni
Psikologe
Nga
Feb. 10, 2016
Deri
None