profile-image

Mimoza Prengzaj

i Licensuar

Emri : Mimoza Prengzaj

Telefon :+355697329839

Email : mimozatr5@gmaol.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 1015

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 30, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 14, 2015

Master

Titulli
Master Shkencor ne Psikologji Keshillimi
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 12, 2017