profile-image

Mimoza Niko

i Licensuar

Emri : Mimoza Niko

Telefon :+355692471761

Email : mimoza_lamce@yahoo.com

Vendndodhja : Fier

Nr Licence : 475

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 30, 2018

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 3, 2003

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla e Mesme artistike "Jakov Xoxa" Fier
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Sept. 26, 2017
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Inteligjenca emocionale
Nga
June 4, 2022
Deri
June 5, 2022
Fusha
Titulli
Programi PBS per trajtimin dhe menaxhimin e sjellj
Nga
Nov. 7, 2021
Deri
Nov. 8, 2021
Fusha
Titulli
Njohja dhe trajtimi i crregullimeve sjellore tek f
Nga
Nov. 6, 2020
Deri
Nov. 7, 2020
Fusha
Titulli
Perdorimi i instrumentave psiko-metrik profesional
Nga
Jan. 30, 2021
Deri
Jan. 30, 2021
Fusha
Titulli
C'rregullimet e te nxenit tek femijet 5-10 vjec.
Nga
Feb. 6, 2021
Deri
Feb. 13, 2021
Fusha
Titulli
Veprimtari praktike të psikologut shkollor
Nga
May 5, 2023
Deri
May 7, 2023