profile-image

Milita Tupi

i Licensuar

Emri : Milita Tupi

Telefon :+355692298916

Email : milita-dupi@yahoo.com

Vendndodhja : Elbasan

Nr Licence : 212

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
June 7, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Oct. 30, 2010

Master

Titulli
Master Profesional "Psikolog në Institucione"
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Nov. 30, 2011

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla "Luigj Gurakuqi", Elbasan
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Sept. 12, 2006
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Crregullimet e te nxenit
Nga
July 28, 2022
Deri
July 29, 2022
Fusha
Titulli
ADHD ne klasat gjithperfshirse:Teknika dhe mjete
Nga
Nov. 18, 2021
Deri
Nov. 19, 2021
Fusha
Titulli
Planifikimi dhe programimi i nderhyrjeve psiko-edu
Nga
April 6, 2023
Deri
April 7, 2023