profile-image

Mikerda Gjeta

Emri : Mikerda Gjeta

Telefon :+355675067777

Email : mikerda.gjeta@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Marin Barleti
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale, Turizmit dhe Sporti
Mbaruar
Sept. 28, 2021

Master

Titulli
Master i Shkencave Psikologji Shkollore/Zhvillimor
Universiteti
Universiteti "Marin Barleti"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale, Turizmit dhe Sporti
Mbaruar
July 25, 2023