profile-image

Migena Burrja / Haxhi

i Licensuar

Emri : Migena Burrja / Haxhi

Telefon :+355693129434

Email : migenhaxhi@gmail.com

Vendndodhja : Shkodër

Nr Licence : 450

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
March 31, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 12, 2008

Master

Titulli
Psikologji Ligjore
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Oct. 2, 2013

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
OJF "The Door"
Pozicioni
Psikologe
Nga
June 1, 2008
Deri
Dec. 1, 2008
Fusha
Psikologji
Institucioni
Q.SH.P.L.I
Pozicioni
Psikologe
Nga
Oct. 1, 2016
Deri
Feb. 1, 2016
Fusha
Psikologji
Institucioni
D. B. NJ. SH. M, Shkodër
Pozicioni
Specialiste në shërbimet sociale
Nga
Aug. 29, 2016
Deri
Jan. 5, 2017
Fusha
Pedagogji
Institucioni
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Pozicioni
Pedagoge
Nga
Oct. 1, 2014
Deri
Oct. 1, 2018

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Demonstrim dhe zhvillim praktik i një qasje kërkim
Nga
Dec. 3, 2022
Deri
Dec. 4, 2022
Fusha
Titulli
Inteligjenca emocionale
Nga
April 2, 2022
Deri
April 3, 2022
Fusha
Titulli
Problemet ne sjellje tek femijet.Teknika menaxhimi
Nga
July 4, 2022
Deri
July 4, 2022
Fusha
Titulli
Metoda e kerkimit sasior dhe cilesor, analiza...
Nga
Jan. 20, 2023
Deri
Feb. 4, 2023
Fusha
Titulli
Transferenca erotike ne marredhenien terapeutike
Nga
Feb. 18, 2023
Deri
Feb. 19, 2023
Fusha
Titulli
Kuptimi, metodologjia dhe kriteret e vleresimit
Nga
May 19, 2023
Deri
May 20, 2023
Fusha
Titulli
Trajtimi i zise se komplikuar
Nga
Feb. 12, 2022
Deri
Feb. 12, 2022