profile-image

Merushe Axhiaj

Emri : Merushe Axhiaj

Telefon :+355694810190

Email : megiaxhiaj043@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
July 14, 2021

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 19, 2023