profile-image

Merita Aliaj

Emri : Merita Aliaj

Telefon :+355692152866

Email : ardit.aliaj12@yahoo.com

Vendndodhja : Kukës

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
March 16, 2015

Master

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Arteve
Mbaruar
July 18, 2019