profile-image

Melisa Shehu

i Licensuar

Emri : Melisa Shehu

Telefon :+355674440014

Email : mshehu15@beder.edu.al

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 637

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Oct. 28, 2020

Bachelor

Titulli
Psikologji Këshillimi dhe Pedagogji
Universiteti
Kolegji Universitar Bedër
Fakulteti
Fakulteti i Filologjisë dhe Edukimit
Mbaruar
July 28, 2015

Master

Titulli
Psikologji Këshillimi dhe Pedagogji
Universiteti
Kolegji Universitar Bedër
Fakulteti
Fakulteti i Filologjisë dhe Edukimit
Mbaruar
Oct. 6, 2017

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
ARKEV
Pozicioni
Psikologe
Nga
June 1, 2015
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Trajtimi i Zisë së Komplikuar
Nga
Oct. 26, 2022
Deri
Oct. 27, 2022
Fusha
Titulli
Aplikimi praktik i teknikave formale,joformale.
Nga
April 15, 2023
Deri
April 16, 2023