profile-image

Melisa Ismaili

Emri : Melisa Ismaili

Telefon :+355685403556

Email : melisaismaili56@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Sept. 25, 2019

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranes "Enver Hoxha"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 30, 2021