profile-image

Megi Vjerdha/Shllaku

i Licensuar

Emri : Megi Vjerdha/Shllaku

Telefon :+355674276000

Email : m5shkurt@yahoo.it

Vendndodhja : Shkodër

Nr Licence : 71

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 22, 2011

Master

Titulli
Psikologji Klinike dhe Komuniteti
Universiteti
Universiteti Papnor Salesian, Vatikan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Oct. 10, 2014

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Qarku i Aktiviteteve Formative Saleziane
Pozicioni
Psikologe
Nga
Sept. 14, 2015
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Inteligjenca emocionale
Nga
April 2, 2022
Deri
April 3, 2022
Fusha
Titulli
Programi PBS per trajtimin dhe menaxhimin e sjellj
Nga
Nov. 7, 2021
Deri
Nov. 8, 2021
Fusha
Titulli
Perdorimi i instrumentave psikometrik profesional.
Nga
Oct. 10, 2020
Deri
Oct. 10, 2020
Fusha
Titulli
Terapi permes artit dhe lojes me femijet.
Nga
Oct. 17, 2020
Deri
Oct. 17, 2020
Fusha
Titulli
I care.Degjimi,kuptimi,edukimi.Kombinimini perkuj
Nga
Nov. 19, 2020
Deri
Nov. 21, 2020