profile-image

Matilda Zefi

i Licensuar

Emri : Matilda Zefi

Telefon :+355673138155

Email : perlesimatilda@hotmail.com

Vendndodhja : Lezhë

Nr Licence : 635

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Oct. 28, 2020

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Sept. 28, 2007

Master

Titulli
Psikologji Ligjore
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
March 23, 2017

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Qëndra Rezidenciale Rozalba
Pozicioni
Psikologe
Nga
July 1, 2015
Deri
None
Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla jopublike "Rogacionistët"
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
July 1, 2011
Deri
July 1, 2013

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Problemet ne sjellje tek femijet.Teknika menaxhimi
Nga
July 4, 2022
Deri
July 4, 2022
Fusha
Titulli
Psikodiagnostikimi dhe ndertimi i raportit psikolo
Nga
July 16, 2022
Deri
July 17, 2022
Fusha
Titulli
Trajtimi ne cift i tradhetive bashkeshortore
Nga
Sept. 24, 2022
Deri
Sept. 24, 2022
Fusha
Titulli
ACT Metafora në praktikën klinike
Nga
Dec. 10, 2022
Deri
Dec. 10, 2022
Fusha
Titulli
Roli i psik.shk.në krij.e mjed.gjithëpërfshirës
Nga
Feb. 24, 2023
Deri
Feb. 26, 2023
Fusha
Titulli
Vleresimi i instrumentave psikometrike
Nga
Oct. 21, 2023
Deri
Oct. 22, 2023