profile-image

Matilda Heqimaj

i Licensuar

Emri : Matilda Heqimaj

Telefon :+355692894384

Email : mallakasteriotimk1@yahoo.com

Vendndodhja : Mallakastër

Nr Licence : 256

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji Pune
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
Jan. 25, 2014

Master

Titulli
Psikologji Këshillimi Klinik
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 18, 2014

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla "5 Shkurti" Ballsh
Pozicioni
Psikologe
Nga
Dec. 1, 2018
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Inteligjenca emocionale
Nga
June 4, 2022
Deri
June 5, 2022
Fusha
Titulli
Teknika praktike te menaxhimit te ankthit.
Nga
Jan. 22, 2022
Deri
Jan. 22, 2022
Fusha
Titulli
ACT ne praktiken klinike: integrimi i metaforave n
Nga
March 12, 2022
Deri
March 12, 2022
Fusha
Titulli
Sjelljet vetdëmtuese në adoleshencë,menaxhimi
Nga
Jan. 14, 2023
Deri
Jan. 14, 2023
Fusha
Titulli
Veprimtari praktike të psikologut shkollor
Nga
May 5, 2023
Deri
May 7, 2023
Fusha
Titulli
Inteligjenca emocionale,vetëkontrolli i emocioneve
Nga
Oct. 21, 2023
Deri
Oct. 22, 2023