profile-image

Matilda Belalla

i Licensuar

Emri : Matilda Belalla

Telefon :+355693083930

Email : matilda_belalla@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 262

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Nov. 24, 2022

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 7, 2004

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
"Fëmija në fokus" (SHPK)
Pozicioni
Psikologe
Nga
June 1, 2005
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
“Metodat e kërkimit sasior dhe cilësor & analiza d
Nga
Oct. 15, 2022
Deri
Oct. 29, 2022
Fusha
Titulli
Sjelljet vetedemtuese ne adoleshenc dhe menaxhimi
Nga
July 23, 2022
Deri
July 23, 2022
Fusha
Titulli
Vleresim terapeutik-Proces diagnostikimi bashkpunu
Nga
Oct. 1, 2022
Deri
Oct. 1, 2022
Fusha
Titulli
Trajtimi ne cift i tradhetive bashkeshortore
Nga
Sept. 24, 2022
Deri
Sept. 24, 2022
Fusha
Titulli
Terapi arti dhe loje me femijet.
Nga
July 17, 2021
Deri
July 17, 2021