profile-image

Marta Bej

i Licensuar

Emri : Marta Bej

Telefon :+355692094144

Email : martbej@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 238

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 18, 2023

Diploma

Titulli
Psikolog Klinik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 8, 2002

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Drejtoria Rajonale të Qytetit të Tiranës
Pozicioni
Psikologe
Nga
Nov. 27, 2007
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Cikel seminaresh per psikologet psiko-social
Nga
Oct. 1, 2021
Deri
June 30, 2022
Fusha
Titulli
CBT per crregullimin e stresit post traumatik/ PE
Nga
March 10, 2022
Deri
March 10, 2022
Fusha
Titulli
Varesit dhe trajtimi i tyre,Varesia nga bixhozi.
Nga
July 10, 2021
Deri
July 11, 2021