profile-image

Marsuela Keri

i Licensuar

Emri : Marsuela Keri

Telefon :0686074900

Email : marsikeri78@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 707

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 19, 2021

Diploma

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 2, 2001