profile-image

Marsilda Biba/ Zervoj

Emri : Marsilda Biba/ Zervoj

Telefon :0676483576

Email : marsildabiba319@gmail.com

Vendndodhja : Laç

Bachelor

Titulli
psikolog shkollor dhe organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 25, 2019

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Arteve
Mbaruar
Oct. 29, 2020