profile-image

Marsida Zyfi

i Licensuar

Emri : Marsida Zyfi

Telefon :0695567297

Email : zyfi.marsida@live.com

Vendndodhja : Bilisht

Nr Licence : 570

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
June 19, 2020

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 5, 2011

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Dec. 4, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikologe Biznesi
Institucioni
Damson sh.p.k
Pozicioni
Psikologe
Nga
Sept. 1, 2019
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Pasiguria e viktimizimi i adoleshenteve ne shkoll
Nga
April 16, 2022
Deri
April 16, 2022
Fusha
Titulli
Terapi permes artit dhe lojes tek femijet
Nga
Feb. 13, 2021
Deri
Feb. 13, 2021
Fusha
Titulli
Planifikimi dhe programimi i nderhyrjeve psiko-edu
Nga
April 6, 2023
Deri
April 7, 2023
Fusha
Titulli
Trajtimi i zise se komplikuar
Nga
Feb. 12, 2022
Deri
Feb. 12, 2022