profile-image

Marsida Mehqemeja

i Licensuar

Emri : Marsida Mehqemeja

Telefon :+355689036078

Email : marsida.tavani@tirana.al

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 307

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Diploma

Titulli
Psikologe Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 4, 2005

Master

Titulli
Psikolog Klinik i Zhvillimit dhe Mardhënieve
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Dec. 4, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Drejtoria Arsimore Rajonale Tiranë
Pozicioni
Psikologe Provizore
Nga
Oct. 12, 2016
Deri
Oct. 23, 2017
Fusha
Pedagogji
Institucioni
Albanian University
Pozicioni
Pedagoge e jashtme
Nga
June 1, 2013
Deri
June 5, 2015
Fusha
Psikologji
Institucioni
Person Fizik
Pozicioni
Psikologe
Nga
Nov. 8, 2017
Deri
None