profile-image

Marjana Mirjaj

Emri : Marjana Mirjaj

Telefon :+355692942578

Email : ana_miria@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji e Përgjithshme
Universiteti
Universiteti "Albania University"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 15, 2009

Master

Titulli
Psikologji Këshillimi
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 22, 2013

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Organizata "AMNA"
Pozicioni
Psikologe
Nga
April 1, 2015
Deri
None