profile-image

Marinela Brokshi

Emri : Marinela Brokshi

Telefon :+355684890733

Email : marinelabrokshi@gmail.com

Vendndodhja : Lezhë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
April 7, 2016

Master

Titulli
Master Profesional në Orientim Profesional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Oct. 31, 2017