profile-image

Manolita Hida

i Licensuar

Emri : Manolita Hida

Telefon :+355695798311

Email : hidamanolita@gmail.com

Vendndodhja : Elbasan

Nr Licence : 60

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 2, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 22, 2009

Master

Titulli
Psikolog Klinik i Zhvillimit dhe Mardhënieve
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 14, 2011

Eksperienca

Fusha
Psikologe në Institucione
Institucioni
Institucioni Ekzekutimit të Vendimeve Penale Peqin
Pozicioni
Psikologe
Nga
June 27, 2012
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Emocionet.Nje udhetim per te zbuluar veten dhe te
Nga
Oct. 22, 2021
Deri
Oct. 23, 2021
Fusha
Titulli
Autizmi si kompleks Neuro-Biologjik
Nga
Feb. 5, 2021
Deri
Feb. 5, 2021
Fusha
Titulli
Procesi i vleresimit dhe hartimi i raportit psikol
Nga
Jan. 22, 2021
Deri
Jan. 23, 2021
Fusha
Titulli
I care.Degjimi,kuptimi,edukimi.Kombinimini perkuj
Nga
Nov. 19, 2020
Deri
Nov. 21, 2020
Fusha
Titulli
Vleresimi i instrumentave psikometrike
Nga
Oct. 21, 2023
Deri
Oct. 22, 2023