profile-image

Manjola Kumria

Emri : Manjola Kumria

Telefon :+355689032667

Email : mkumuria@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 24, 2008