profile-image

Manjola Çollaku

i Licensuar

Emri : Manjola Çollaku

Telefon :+355694702329

Email : manjola_collaku@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 323

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 31, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji e zhvillimit dhe e marrëdhënieve
Universiteti
Universiteti i Barit
Fakulteti
Fakulteti i Psikologjisë
Mbaruar
July 1, 2008

Master

Titulli
Psikolog Klinik i Zhvillimit dhe Marrëdhënieve
Universiteti
Universiteti "Aldo Moro" i Barit
Fakulteti
Fakulteti i Psikologjisë
Mbaruar
Oct. 1, 2010

Eksperienca

Fusha
Pedagogji
Institucioni
Albanian University
Pozicioni
Pedagoge e Jashtme
Nga
July 27, 2017
Deri
None
Fusha
Pedagogji
Institucioni
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", Elbasan
Pozicioni
Pedagoge e Jashtme
Nga
Oct. 24, 2013
Deri
July 1, 2014
Fusha
Pedagogji
Institucioni
Universiteti Amerikan i Tiranës
Pozicioni
Pedagoge e Jashtme
Nga
Oct. 1, 2012
Deri
July 1, 2013
Fusha
Pedagogji
Institucioni
Kolegji Universitar Bedër
Pozicioni
Psikologe organizative
Nga
Oct. 1, 2011
Deri
Aug. 31, 2013

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
“Metodat e kërkimit sasior dhe cilësor & analiza d
Nga
Oct. 15, 2022
Deri
Oct. 29, 2022
Fusha
Titulli
Vleresim terapeutik-Proces diagnostikimi bashkpunu
Nga
Oct. 1, 2022
Deri
Oct. 1, 2022
Fusha
Titulli
Struktura,validimi,standartizimi e zbatimi në prak
Nga
June 24, 2023
Deri
June 25, 2023