profile-image

Majre Levenishti

Emri : Majre Levenishti

Telefon :+355672120019

Email : Majre.levenishti@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Wisdom University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore
Mbaruar
July 15, 2016

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Shkollore/Edukimi
Universiteti
Wisdom University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore
Mbaruar
Nov. 6, 2018