profile-image

Majlinda Toma

i Licensuar

Emri : Majlinda Toma

Telefon :+355672749397

Email : psikologji07@hotmail.com

Vendndodhja : Lezhë

Nr Licence : 142

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 23, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 3, 2007

Master

Titulli
Master Profesional në Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
March 12, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Gjimnazi "Hydajet Lezha", Lezhë
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Jan. 1, 2008
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Inteligjenca emocionale
Nga
April 2, 2022
Deri
April 3, 2022
Fusha
Titulli
Analiza sasiore dhe cilesore
Nga
June 11, 2022
Deri
June 25, 2022