profile-image

Majlinda Marku

i Licensuar

Emri : Majlinda Marku

Telefon :+355688636107

Email : majlindamarku45@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 656

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 14, 2021

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Wisdom University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore
Mbaruar
July 14, 2015

Master

Titulli
Master Profesional në Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 30, 2019