profile-image

Lumanie Shabani

Emri : Lumanie Shabani

Telefon :+355698602525

Email : lumanie_90@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Planetar i Tiranes
Fakulteti
Fakulteti i Edukimit dhe i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 6, 2012

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Arteve
Mbaruar
Oct. 14, 2021