profile-image

Ludmilla Danjolli/Elezaj

i Licensuar

Emri : Ludmilla Danjolli/Elezaj

Telefon :+355693333617

Email : elezajludmilla@yahoo.com

Vendndodhja : Kukës

Nr Licence : 125

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
March 15, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 5, 2011

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
March 31, 2014

Eksperienca

Fusha
Psikologe në Institucione
Institucioni
Spitali rajonal Kukës
Pozicioni
Psikologe
Nga
May 1, 2014
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Analiza sasiore dhe cilesore
Nga
June 11, 2022
Deri
June 25, 2022
Fusha
Titulli
Kur fjalet nuk mjaftojne,terapia e artit dhe puna
Nga
Dec. 15, 2022
Deri
Dec. 18, 2022