profile-image

Lori Muharemi

Emri : Lori Muharemi

Telefon :+355699750530

Email : muharemilori@hotmail.com

Vendndodhja : Vlorë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 9, 2018

Master

Titulli
Master Shkencor ne Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Oct. 30, 2020