profile-image

Loreta Caka

Emri : Loreta Caka

Telefon :+355688581700

Email : cakoloreta@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Arteve
Mbaruar
Oct. 29, 2020

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Arteve
Mbaruar
Sept. 30, 2022