profile-image

Loreta Boçi

i Licensuar

Emri : Loreta Boçi

Telefon :+355692040502

Email : bociloreta@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 318

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Oct. 30, 2010

Master

Titulli
Psikolog Klinik Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Dec. 18, 2015

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Shoqata "Ndihmoni Jetën"
Pozicioni
Psikologe
Nga
March 1, 2014
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Psikologjia e bindjes, manipulimi etik. Teknika te
Nga
May 27, 2023
Deri
May 28, 2023
Fusha
Titulli
Struktura,validimi,standartizimi e zbatimi në prak
Nga
June 24, 2023
Deri
June 25, 2023
Fusha
Titulli
Autizmi,vlerësimi,ndërhyrja fillestare me terapinë
Nga
July 17, 2023
Deri
July 21, 2023