profile-image

Lorenc Alla

Emri : Lorenc Alla

Telefon :+355693045437

Email : lorencalla994@gmail.com

Vendndodhja : Fier

Bachelor

Titulli
Psikologji Edukimi
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
Nov. 1, 2019

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Arteve
Mbaruar
Nov. 12, 2021