profile-image

Limaneta Fejza

i Licensuar

Emri : Limaneta Fejza

Telefon :+355683016606

Email : benolimaneta@gmail.com

Vendndodhja : Elbasan

Nr Licence : 901

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 1, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 10, 2018

Master

Titulli
Master Profesional në Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Nov. 20, 2019

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Autizmi dhe nderhyrja me terapin ABA dhe bazat e p
Nga
July 11, 2021
Deri
July 11, 2021