profile-image

Ledia Canameti

i Licensuar

Emri : Ledia Canameti

Telefon :+355696134520

Email : lediagolgota@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 324

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Diploma

Titulli
Psikologe Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 10, 2007

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
I.E.V.P "Ali Demi", Tiranë
Pozicioni
Specialiste Edukimi
Nga
Nov. 8, 2017
Deri
None
Fusha
Psikologji
Institucioni
Organizata (FBSH - DN)
Pozicioni
Psikologe
Nga
May 23, 2008
Deri
Dec. 31, 2016

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Metoda e kerkimit sasior dhe cilesor, analiza...
Nga
Jan. 20, 2023
Deri
Feb. 4, 2023
Fusha
Titulli
Forca shëruese e psikodramës, psikodrama në terapi
Nga
Feb. 11, 2023
Deri
Feb. 19, 2023
Fusha
Titulli
Kur fjalet nuk mjaftojne,terapia e artit dhe puna
Nga
March 4, 2023
Deri
March 12, 2023
Fusha
Titulli
Trajtimi në çift i tradhëtive bashkëshortore
Nga
April 8, 2023
Deri
April 8, 2023
Fusha
Titulli
Roli i psik. në menaxhimin e sjelljeve devijante
Nga
Jan. 14, 2023
Deri
Jan. 14, 2023