profile-image

Lauresha Poka

Emri : Lauresha Poka

Telefon :+355676746746

Email : laureshapoka@email.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Wisdom University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqerore
Mbaruar
July 17, 2018

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Shkollore/Edukimi
Universiteti
Wisdom University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore
Mbaruar
Nov. 6, 2020